Vztahový čipera Clint Eastwood žil v jednom domě s milenkou, v druhém s rodinou. Má asi osm dětí

Vztahový čipera Clint Eastwood žil v jednom domě s milenkou, v druhém s rodinou. Má asi osm dětí

Foto: Clint Eastwood, milenka Christina Sanderová (vlevo) a dcera Alison Eastwoodová, 2018, Kalifornie. Zdroj: Jean_Nelson / Depositphotos

Publikováno:
5 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Soukromý život herce a režiséra Clinta Eastwooda vzbuzuje od samého začátku velký zájem jeho fanoušků. Je skutečným lamačem ženských srdcí a o jeho milostných pletkách kolovaly legendy. Je dvakrát rozvedený, ale má za sebou mnoho neformálních vztahů a bouřlivých rozchodů, popisuje magazín Viva!

„Zdálo se, že jeho životní láskou se stane modelka Maggie Johnsonová, kterou potkal na rande naslepo. Pár se vzal 19. prosince 1953. Měli spolu syna Kylea, který svou budoucnost zasvětil hudbě, a dceru Alison. Než se však oženil se svou milovanou, ve stejné době chodil s kamarádkou z dramatického kroužku, se kterou měl dceru Laurie. Teprve po letech dívka zjistila, čí je dcera,“ popisuje autorka rozsáhlého článku o světoznámém umělci Olga Figaszewská pro magazín Viva!

Chtěla jsem jen vydržet

Podotýká ale, že Eastwood se během manželství s Maggie zapletl také s kaskadérkou Roxanne Tunisovou (zemřela nedávno v 93 letech - pozn.). Plodem tohoto vztahu je dcera Kimber. Johnsonová prý manželovy záležitosti tolerovala a nevadilo jí, že mají otevřený vztah. Nakonec manželství skončilo rozvodem. A když se jí přímo zeptali na manželovy záležitosti, vysvětlila: „Snažila jsem se na to pořád nemyslet, protože bych se z toho zbláznila. Chtěla jsem jen vydržet."

Dvě rodiny, dva domy, jeden muž

V letech 1975 až 1989 herec chodil s herečkou Sondrou Lockeovou. On byl stále ženatý a ona byla také vdaná za Gordona Andersona. Herec bydlel ve dvou domech. V jednom žil s milenkou, ve druhém s manželkou a dvěma dětmi. „Byla to absolutní slepá láska," říkalo se o vztahu Clinta a Sondry. „Tato poněkud zvláštní situace byla pro Clinta velmi výhodná. Nemusel Sondru k rozvodu přemlouvat, na svatbu nemyslel a měl, co chtěl, byl svobodný a mohl si užívat volnosti, aniž by se vystavoval nějakým nepříjemným následkům,“ vysvětlili hereččini přátelé.

Lockeová, stejně jako hercova manželka, Clintovi odpustila. Ale nakonec tento vztah také neobstál a skončil dalším skandálem.  „Opravdu věřím, že mě Clint miloval tak moc, jak je schopen milovat, a prvních osm společných let opravdu chtěl být tím mužem, jakého jsem ho viděla. Myslím, že se velmi snažil, ale lidská povaha se nakonec nemůže změnit,“ řekla herečka. 

Reklama

(Ne)utajený románky a další děti

Podle Figaszewské Clint doslova padl do náruče letušky Jacelyn Reevesové, se kterou přivítal syna Scotta a dceru Kathryn. Nikdo o jejich románku nevěděl až do slavného článku v časopisu Star. Hodně se také mluvilo o randění s Barbrou Streisandovou, Marisou Berensonovou a Barbarou Mintyovou. 

Nakonec se Eastwood zapletl s herečkou Frances Fisherovou. „Cítila jsem, že je to něco důležitého. Netušila jsem, že každá žena, kterou potká, se pravděpodobně cítí stejně jako já,“ řekla. Milenci spolu měli dceru Francescu „Franny" Eastwoodovou. Jenže vztah se v roce 1995 rozpadl a štěstí jim nebylo souzeno. 

Podruhé do chomoutu

V roce 1996 se Clint znovu oženil . Vzal si o 35 let mladší milovanou novinářku Dianu Ruizovou. Údajně spolu začali chodit ještě předtím, než se Fisherová odstěhoval z jejich bytu. „ Jsem hrdý na to, že jsem z této ženy udělal svou ženu. Tohle je ta, na kterou jsem čekal,“ řekl údajně Eastwood. A Ruizová vzpomínala: „Fakt, že jsem teprve druhá žena, kterou si vzal, se mě opravdu dotýká."  Pár měl dceru Morgan. Manželská idylka netrvala dlouho, milenci se totiž v roce 2014 rozvedli. Eastwoodova manželka požádala o rozvod s odvoláním na nesmiřitelné rozdíly a požádala o plnou péči o jejich tehdy 16letou dceru.

Zatím poslední „zářez“ s nevalnou pověstí

Eastwood byl později spojen s Erikou Tomlinson-Fisherovou. Teď už pár let chodí s Christinou Sanderaovou, se kterou prý pode médií plánují svatbu. Pár způsobil senzaci, když se veřejně objevil na 87. udílení cen Akademie v únoru 2015. Nejenže je dělí 34 let, ale bývalý manžel svoji ex-manželku jako „lovkyni věna“ a „brutální alkoholičku“.

„Začali spolu chodit v červnu 2014, ale o pár měsíců dříve se Christina Sandera přestěhovala do hercova sídla za 13 milionů dolarů. Dříve byla...hosteskou v restauraci hercova hotelu Clint Eastwood's Mission Ranch. Říká se, že právě kvůli ní ukončil své 18 let dlouhé manželství s novinářkou Dinou Ruizovou, ale novináři podotýkají, že v tomto manželství se to začalo kroutit už v roce 2012 (pak oznámili rozchod a v prosinci 2013 se rozvedli),“ citujeme Konrada Szczęsnyho, autora článku o nové lásce Eastwooda. Ačkoli se zvěsti o Eastwoodově svatbě se Sanderovou zatím nepotvrdily, zdá se, že pár je stále spolu, uzavírá Olga Figaszewská.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama