„Když se rodiče nedívají, dává nám sladkosti a limonády,“ polidštila Donalda Trumpa jeho vnučka na sjezdu Republikánů

„Když se rodiče nedívají, dává nám sladkosti a limonády,“ polidštila Donalda Trumpa jeho vnučka na sjezdu Republikánů

Foto: Kai a Donald Trumpovi. Zdroj: Master Sgt. Michel Sauret / Public domain, Wikimedia commons a palinchak / Depositphotos

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Donald Trump usiluje o to, aby opět usedl v Bílém domě. Na předvolebních shromážděních ho podporuje v nemalé míře i jeho rozvětvená rodina. Nedávno bylo rušno kolem politikovy dospívající vnučky Kai, která pronesla debutový projev. Co prozradila o Donaldu Trumpovi? Jaký je dědeček?

Politik se znovu uchází o post prezidenta USA. Kampaň je v plném proudu, kandidáti křižují jeden stát za druhým a hledají podporu Američanů. Někteří naznačují, že politik má stále větší šanci na vítězství. Jiní poukazují na to, že podnikatel se chytá dalších příležitostí, jak si vylepšit image. Připomeňme, že Donald Trump se v průběhu let proslavil svými kontroverzními názory. Hodně se také zveřejňovaly skandály, které se ho týkaly, uvedl magazín Viva!.

Mezitím se prezidentský kandidát může spolehnout na podporu své nejstarší vnučky, sedmnáctileté Kai. Ta svého dědečka statečně podporuje na republikánských shromážděních. Dcera Donalda Trumpa mladšího a jeho bývalé manželky Vanessy vystoupila během třetího dne sjezdu Republikánské strany v Milwaukee ve Wisconsinu, uvedl web Palm Beach Post.com. Předtím se na pódiu objevil otec teenagerky a uvedl dceřin projev následujícími slovy: „V pondělí ráno mi zavolala jedna mladá dáma a řekla: ,Tati, chci promluvit na RNC, protože chci, aby Amerika věděla, jaký je můj dědeček ve skutečnosti.´“.

Nejstarší vnučka Kai Trumpová podporuje dědečka v prezidentském klání.

O dědečkovi Donaldovi jen upřímně

O projevu Kai Trumpové informovala všechna média a není pochyb, že si tato 17letá slečna tzv. „ukradla pozornost“ nejen voličů. Chtěla ukázat jinou tvář Donalda Trumpa. Poukázala na to, že zatímco ostatní ho vnímají jako politika a podnikatele, pro ni je to vždy dědeček, který rozmazluje svá vnoučata. „Pro mě je to obyčejný dědeček. Dává nám sladkosti a limonády, když se naši rodiče nedívají. Vždycky ho zajímá, jak se nám daří ve škole. Když se mi podařilo získat vyznamenání, chlubil se tím svým kamarádům. Byl na mě tak pyšný,“ vypráví teenagerka Kai.

Kai Trumpová dodala, že mediální obraz Donalda Trumpa se liší od toho, jaký je v soukromí. V jeho životě došlo k mnoha zvratům a událostem, které ho těžce zasáhly, ale nikdy ho nezlomily. Pro Kai je autoritou a obrovskou inspirací. Pevně v něj věří a uvědomuje si, že toho děda hodně dokázal. „Dědečka si spousta lidí tahala peklem a on stále stojí na nohou. Dědo, jsi pro mě obrovskou inspirací a mám tě rád. Média z dědečka dělají jiného člověka, ale já ho znám takového, jaký je. Je velmi starostlivý a milující,“ tvrdila podle magazínu Viva! Kai Trumpová.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama