Překvapivé hudební momenty roku 2019: Vyzkoušejte si kvíz a zjistěte, jak dobře je znáte

Překvapivé hudební momenty roku 2019: Vyzkoušejte si kvíz a zjistěte, jak dobře je znáte

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

V tomto roce vévodil hudebním hitům na české hudební scéně dojemný duet otce a dcery. Duet lidem milovaného Karla Gotta s jeho dcerou Charlotte Ellou Gottovou „Srdce nehasnou“.

Karel Gott

Naši pěveckou hvězdu asi nemusíme moc představovat. Nicméně duet Srdce nehasnou byl v roce 2019 vydaný jako singl. Stejně tak píseň v interpretaci „božského Káji“ „Jdi za štěstím“, ve kterém Karla Gotta doprovází Symfonický orchestr Českého rozhlasu. Když se podíváme na zahraniční tvorbu, můžeme mezi top skladby směle zařadit duet, který zpívá Shawn Mendes a Camila Cabello s písní „Seňorita“.

Billie Eilish

Americká zpěvačka, která se stala známou po skladbě „Ocean Eyes“ v roce 2016. Nahrávka „Don’t Smile at Me bylo v několika hitparádách oceněno zlatou deskou. V roce 2019 vyšlo její debutové album „When We All Fall Asleep, Wher do We Go? Hity jako „Bad Guy, When the Party´s Over jsou součástí tohoto alba.

Berenika Kohoutová

Bereniku Kohoutovou znáte zřejmě jako herečku. Berenika Kohoutová se ale také věnuje hudbě. V roce 2019 vydala album „Holka roku“.  V tomto albu najdete různé písně jako například „Cože“, „Pramínek zhasnul“.

Shawn Mendes

Tento zpěvák pochází z Kanady. Úspěch se dostavil v roce 2012, když nahrál několik coververzí písní v aplikaci Vine. Poté si ho všiml Andrew Gertler z Island Records a Shawn Mendes již začal oficiálně nahrávat. První vydaný singl je „Life of the Party“, který byl úspěšný především v Kanadě. V roce 2014 dosáhl na cenu Tenn Choise Award v kategorii Internetová hvězda v oblasti hudby. V roce 2015 vydal první studiové album „Handwritten“. Toto album obsahuje hity jako „Something Big“, „Stiches“, „ I Know What You Did Last Summer“, které nahrál s Camilou Cabello.

Camila Cabello

Tato zpěvačka pochází z Havany a je to americko-kubánsko-mexická zpěvačka. V roce 2016 se dostala do žebříčku 30 nevlivnějších teenagerů časopisu Time.

Vyzkoušejte si kvíz o hitech roku 2019.

Doufám, že jste se u kvízu bavili.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama