Madonna při 93. narozeninách otce odtajnila rodinnou mantru, která je oba drží při životě

Madonna při 93. narozeninách otce odtajnila rodinnou mantru, která je oba drží při životě

Foto: Raph_PH / Creative commons, CC-BY

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Pětašedesátiletá popová ikona sdílela v neděli 2. června na Instagramu příspěvek, na němž je několik fotografií, kde je s otcem zachycena v průběhu mnoha let. Podělila se také o životní krédo, které od otce převzala.

„Tátovi O.G. - Všechno nejlepší k 93. narozeninám, Silvio! Blahopřeji ti, že jsi projel horskou dráhu života s humorem a zdravým rozumem. Děkuji ti, že ses se mnou podělil o svou životní mantru, které zní. ,Pojedu, dokud neupadnou kola." A dodala: „Nic nás nemůže zastavit! Velice tě miluji.“ Na prvních dvou snímcích Madonnina příspěvku je vidět, jak Silvio Ciccone přijímá vřelé objetí od své dcery v zákulisí jedné z jejích akcí, poposuje magazín People.com.

Silvio „Tony“ Ciccone má italské kořeny. Matka Madonna pocházela z francouzské části Kanady, zemřela, když bylo dceři pět let na rakovinu prsu. Tony se proslavil pěstováním vína, za které získal nespočet ocenění a medailí. Zpěvačka a její táta si jeden čas prošli obdobím, kdy se na sebe mračili. Bylo to v době, kdy Madonně zemřela matka a otec si vzal jejich hospodyni Joan, kterou dcera neměla ráda. Otci se zase po letech nelíbily skandály, které provázely Madonninu kariéru.

„Jako rodič nemáte vždycky stejný názor jako vaše dítě na to, co má nebo nemá dělat. Tak to zkrátka je. Nemusíme za každou cenu souhlasit ve všem, spoustu věcí vidíme jinak, ale respektuju ji, jaká je a jak si vede,“ řekl v článku pro iDnes.cz.

Další fotografie ukazují dvojici otec-dcera společně na pódiu na počátku její hudební kariéry, retrospektivní rodinný portrét (na němž je také Madonnina zesnulá matka Madonna Louise) a staronový snímek samotného Silvia. Jedna z fotek, které Madonna sdílela v rámci příspěvku, byla pořízena v roce 2021, kdy zpěvačka vzala pět ze svých šesti dětí na návštěvu svého otce na vinici Ciccone Vineyard & Winery americkém Michiganu na oslavu jeho tehdejších 90. narozenin.

Reklama

„Můj otec přežil, vyrůstal jako italský přistěhovalec v USA a prožil mnoho traumat, ale vždy tvrdě pracoval na všem, co měl," napsala v průběhu návštěvy na Instagram. „Naučil mě, jak je důležité tvrdě pracovat a vydobýt si v životě své. Znovu děkuji." A dodala: „Bylo tak výjimečné oslavit s tebou a dětmi tvé 90. narozeniny u tebe na vinici. Všechno nejlepší.“

V květnu na Den matek popová superstar uctila svou zesnulou matku tklivým příspěvkem na Instagramu. V popisku se zamyslela nad úmrtím matky v mladém věku (30 let) v roce 1963 poté, co jí byla diagnostikována rakovina prsu.

„Při 81 koncertech jsem vzhlížela na krásnou tvář své matky, a přemýšlela, na co asi myslela, když mi mávala z okna nemocnice na rozloučenou. Nastoupila jsem do auta a zavřela dveře, aniž bych tušila, že ji vidím naposledy," napsala Madonna s odkazem na to, jak během svého posledního turné vzdává hold své matce.

„Nikdo mi neřekl, že máma umírá - jen jsem sledovala, jak se záhadně rozpadá, a pak zmizela a nebylo žádné vysvětlení kromě toho, že usnula, což vysvětluje můj bouřlivý vztah ke spánku," dodala Madonna.

Madonna - sama matka 27leté Lourdes, 23letého Rocca, 18letého Davida, 18leté Mercy a 11letých dvojčat Stelly a Estere - dodala, že „neexistuje žádná snadná cesta mateřstvím".

„Žádný manuál ani univerzita," řekla. „Jen pokusy a omyly a učení se a úspěchy a pak zase neúspěchy. A nakonec uvědomění, že oni vychovávají mě, a ne naopak."

Reklama
Zdroje článku:
Reklama