Cristiano Ronaldo vlastní několik nemovitostí po celém světě: Žije luxusním životem a dopřává ho i svým dětem

Cristiano Ronaldo vlastní několik nemovitostí po celém světě: Žije luxusním životem a dopřává ho i svým dětem

Foto: [email protected] / Depositphotos

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Cristiano Ronaldo v současnosti žije ve dvoupatrovém apartmánu v pětihvězdičkovém hotelu Four Seasons v Rijádu. Nicméně vlastní další nemovitosti po celém světě. Jak si dnes žije? Velmi honosně. Podívejme se, co v těchto domovech má.

O jeho nemovitostech

Jak již bylo zmíněno, Ronaldo v současnosti žije v luxusním apartmánu v pětihvězdičkovém hotelu v Saúdské Arábii. Má skvělý výhled na město a žije se mu v něm hodně dobře.

Svou nemovitost však má také v Dubaji, na ostrově Jumeirah Bay. Tomuto ostrovu se také říká Ostrov miliardářů. Má tam dokonce celé sídlo.

Dále vlastní například dům v Madridu, který je speciálně navržený pro uspokojení jeho potřeb, a sice architektonickým studiem A-cero. V Turíně má svou vlastní vilu, ale v současnosti v ní nepřebývá. Využíval jí jen tehdy, když působil v Juventusu. Mimoto vlastní také apartmán v budově Trump Tower, která se nachází na Manhattanu v New Yorku, a rodinný dům v jeho rodném městě.

Designové prvky odrážejí jeho osobní styl

Všechny nemovitosti, které Ronaldo vlastní, mají velká okna. Ronaldo je ten typ člověka, který má rád sluneční svit, a u sebe doma si ho přeje mít co nejvíce. Okna jsou tak velká, že sahají od stropu až k podlahám. Mimo velkého množství slunečního světla také poskytují celé jeho rodině nádherný výhled do širého okolí.

Jeho bydlení není stejné jako bydlení obyčejného smrtelníka. Najdeme v něm věci z mramoru, skla či například nerezové oceli.

Reklama

Jeho domovy jsou moderní, na nábytku jsou vyryty iniciály a vlastní například hodně uměleckých děl, hlavně obrazů a soch. Ronaldo tato umělecká díla miluje, a tak mu nedělá problém do nich investovat nemalé peníze.

Vybavení, doplňky a dekorace

Kromě cenných obrazů a soch jsou jeho nemovitosti specifické také v jiných ohledech. Jeho nábytek, který nese jeho iniciály, pochází z dílen renomovaných designérů, kteří se této činnosti věnují již několik desítek let.

Ani v oblasti technologie není pozadu, naopak se může pochlubit něčím luxusním. Samozřejmostí jsou inteligentní domácí systémy, například na rozsvícení či zhasnutí, regulaci teploty a myslel také na celkovou bezpečnost svého majetku.

Jakožto profesionál si pochopitelně nemůže dovolit zahálet. V každé jeho nemovitosti jsou tak luxusní posilovny, bazény (vnitřní i venkovní), sauny a wellness zóny, které se starají o jeho jak fyzické, tak také mentální pohodlí. Kromě toho relaxuje také sledováním filmů a sportovních přenosů prostřednictvím luxusního domácího kina.

Sportovní vybavení nesmí chybět

V posilovnách má nejmodernější cvičební stroje, což ho udržuje ve formě. Ne ve všech, ale pouze v některých nemovitostech má své vlastní malé fotbalové hřiště, kam chodí trénovat a zároveň své řemeslo učí i své děti. Takto nezahálí a zároveň dělá něco, co ho hodně baví.

Luxusní život si užívá i se svou rodinou

V jeho domově bydlí i jeho současná partnerka, Gorgina Rodríguez, a jejich pět dětí. Z toho dvě odrodila jeho partnerka (Alana narozená v roce 2017 a Bella Esmeralda narozená v roce 2022), dvě jsou dvojčata Eva Maria a Mateo narození v roce 2017 prostřednictvím náhradní matky a nejstarší je syn pojmenovaný po svém otci, který se narodil v roce 2010. Ronaldo jim dopřává, na co si vzpomenou. Dá se říci, že jim nic nechybí.

Rodina a zdravý životní styl jsou v mém životě velmi důležité,

 prozradil. Radosti z jeho života s námi sdílí na svém Instagramu.

 

Reklama
Reklama