Dokonalé bydlení Agáty Hanychové ve stylovém domě se třemi koupelnami a komfortním venkovním posezením v pražském Suchdole

Dokonalé bydlení Agáty Hanychové ve stylovém domě se třemi koupelnami a komfortním venkovním posezením v pražském Suchdole

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Známá influencerka Agáta Hanychová se rozhodla pro bydlení v oblíbené části Suchdol hlavního města Prahy. Nejen pro dobrou dostupnost do centra města.

Pozemek v lukrativní části Prahy Agáta kupovala v době, kdy čekala prvorozeného syna Kryšpína. Stavba domu se uskutečnila až za dlouhých sedm let kvůli komplikacím, které později zjistila. Stavební uzávěra nedovolovala započít na pozemku jakoukoliv stavební činnost. Trpělivost ale přinesla růže a nyní se Agáta Hanychová pyšní stylovým bydlením a zároveň útulným domovem.

Domov v Suchdole, nadosah své mamince

Rozhodnutí vybrat pozemek nebylo pouze z praktických důvodu kvůli dosahu centra města. Hlavním parametrem také byla blízkost bydlení maminky, která svou dceru plně podporuje a pomáhá s dětmi. Prostorný dům s pěti pokoji a kuchyní poskytuje komfortní život všem členům domácnosti. Určitý luxus udává i bydlení se třemi koupelnami. Dokonalou tečku poskytuje zahrada s útulným posezením.

Nutné kompromisy ohledně stylu interiéru

Cesta k dokonalému bydlení byla tak trochu trnitá, a ne vždy se vše povedlo na první dobrou. Proběhlo mnoho kompromisů i překážek. Nejen na straně stavebních prací, ale i různých názorů na styl bydlení tehdejšího manžela Jakuba. Agáta podotýká:

Nad každým šroubkem jsme s Jakubem vedli diskusi a paradoxní je, že ve finále jsem tu já. Teď se snažím interiér přizpůsobit svému vkusu. Vzhledem k tomu, že jsem se tenkrát nechtěla dohadovat, jsem z hodně svých nároků ustoupila.

Nakoukněte s námi do vkusného interiéru influencerky a modelky Agáty Hanychové.

Dokonale útulný prostor pro děti dle jejich potřeb

Jako každá maminka se snaží svým dětem poskytnout domov se vším všudy, co potřebují k harmonickému trávení volného času a her. Prostorný dům nabízí dokonalé vyžití nejen uvnitř, ale i venku na zahradě. Nyní jako maminka samoživitelka vzala vše do svých rukou a rekonstrukce domu je nyní dle jejích představ. Agáta preferuje styl a praktičnost. Není divu, při takovém počtu dětí se musí bydlení tak trochu podřídit i dětem a jejich „rozletu“. Účelné bydlení ale rozhodně nepostrádá styl a vkus. Z každého roku na vás dýchne autentická pohoda domova s estetickými prvky.

Reklama
Reklama