Donald Trump se nechce fotit se svojí nejmladší dcerou. Důvod není vůbec pěkný

Donald Trump se nechce fotit se svojí nejmladší dcerou. Důvod není vůbec pěkný

Foto: s_bukley / Depositphotos

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Asistentka amerického exprezidenta Madeleine Westerhoutová přišla o práci poté, co prozradila novinářům soukromé informace o Donaldu Trumpovi. Jedním z tajemství bylo, že se Trump vyhýbá společným fotografiím s dcerou Tiffany. Informaci – a především důvod neochoty – však odmítl přiznat.

O tom, že Donald Trump má, stejně jako většina politiků, nějaká tajemství, není pochyb. Pro amerického prezidenta však není nejlepší, aby se o ně dělil s veřejností. Sáma bávalá hlava USA to dobře ví, jeho - dnes již bývalá - asistentka bohužel nikoli. Madeleine Westerhoutová už v Bílém domě nepracuje, uvedl před pár dny na základě informaci stanice CNN Rafal Kowalski pro magazín Viva!.

Madeleine s prezidentem Trumpem spolupracovala od začátku jeho stěhování do Bílého domu, ale bohužel náhle přišla o zdroj příjmů. O tom, že osobní asistentka „nejdůležitějšího člověka ve Státech“ musela ze dne na den ze své pozice odejít, informovala jako jedna z prvních CNN. To vše proto, že si Madeleine Westerhoutová měla během setkání s novináři v srpnu roku 2019 mimo záznam pustit pusu na špacír.

Poradkyně amerického prezidenta přišla o práci kvůli prozrazení tajemství.

Během oběda, na němž se zástupci médií s prezidentovou asistentkou setkali, měla Westerhoutová podle serveru Politico mimo jiné říct, že „má s Donaldem Trumpem lepší vztah než jeho dcery“. Ke své nelibosti také dodala, že se její šéf vyhýbá focení s nejmladší dcerou Tiffany, protože je podle něj... příliš tlustá, napsal magazín People.

Celá věc neskončila příjemně, protože asistentka nedala najevo, že to, co říká, je „důvěrné“. Američané si tedy zmíněná odhalení přečetli v novinách a na internetu. „Westerhoutová byla ve čtvrtek nucena rezignovat poté, co se Trump dozvěděl, že na nedávné schůzce mimo záznam sdělila novinářům soukromé informace. Během ní prý neuvedla, že její komentáře jsou důvěrné,“ uvedla takovou informaci CNN.

Reklama

Sám Donald Trump se naopak o incidentu zmínil během nadcházejícího setkání s médii. „Myslím, že měla špatnou noc. Myslím, že to bylo nešťastné, řekla, že v té době pila alkohol. Celá ta věc je nešťastná. Myslím, že média jsou nepoctivá, protože to mělo být neoficiální setkání. Ale přesto - takové věci, které řekla, se neříkají, byly trochu zraňující,“ řekl v pátek Donald Trump.

A je pravda, že se americký prezident vyhýbá společným fotografiím s jednou ze svých dcer, protože Tiffany příliš váží? Politik to nechtěl přiznat.

No ne, Tiffany je skvělá. Mám ji rád, je to skvělý člověk,

přiznal.

„Věříte mu to?,“ ptá se závěrem článku magazínu Viva! jeho autor Rafal Kowalski.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama