Spojil se s ikonami: Make-up s Eltonem Johnem pomáhá nevyléčitelně nemocným

Spojil se s ikonami: Make-up s Eltonem Johnem pomáhá nevyléčitelně nemocným

Foto: Featureflash / Depositphotos

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Posláním je bojovat proti stigmatizaci nemocných a změnit budoucnost milionů lidí na celém světě. Potřebujeme jen správné propojení a pak se lidé skutečně spojí a pustí se do toho. Spojení ikonické vizážistky a světoznámého zpěváka přineslo kolekci líčidel, která „pomůžou“ k lehčímu životu nemocných AIDS.

Britská make-up artistka světových celebrit Charlotte Tilbury, nositelka Řádu britského impéria, má obrovský vliv na módní a kosmetický průmysl nejen ve Velké Británii, ale na celém světě. Loni se rozhodla vytvořit vánoční kolekci make-upu, která nese poselství lásky, radosti a přijetí. Ke spolupráci proto přizvala svého přítele Eltona Johna. Zisk z prodeje kosmetiky podpoří nadaci The Elton John AIDS Foundation, kterou zpěvák sám založil, uvedl magazín Viva!.

Postava Eltona Johna, zejména jeho pódiová stylizace do 70. let 20. let, inspirovala vizážistku a zakladatelku značky. Proto do kolekce The Rocket Collection (podle nadace The Rocket Fund) zasadila spoustu barev a půvabu v duchu disko éry. „Elton John byl pro mě celý život velkou inspirací. Je to národní poklad, renesanční člověk, hudební génius, kterého milují celé generace, tvůrce a samozřejmě módní ikona. V průběhu let jsme spolu zažili mnoho okamžiků (…).“

Po jedné akci vizážistka prohlásila, že jí bylo jasné, že musí spojit síly a vytvořit kouzelnou kampaň. Protože stejně jako make-up může i hudba změnit náladu, způsob myšlení a přinést do života radost, rozhodla se vloni „darovat kouzlo všem a všude“, jak sama prohlásila.

„Jsem hrdá na to, že jsme jako značka oficiálním kosmetickým partnerem The Rocket Fund, podporovaným nadací Elton John Aids Foundation. Věřím, že dělám věci, které změní svět. Tohle je ta nejkouzelnější spolupráce, jakou jsem si mohl vysnít. Chceme přitáhnout pozornost ostatních k těm, kteří jsou HIV nejvíce ohroženi, a šířit svět plný lásky, štěstí a radosti,“ pronesla tehdy kreativní, vizionářská make-up artistka a super úspěšná podnikatelka.

Vedle Eltona Johna se kampaně zúčastní také celá řada hvězd včetně Kate Moss, Jourdan Dunn, aktivistky Michaely Jae Rodriguez a zpěvačky Riny Sawayama.

Reklama

Co se týče odezvy na tuto kolekci, byla obecně velmi pozitivní. Fanoušci obou celebrit ocenili spojení ikonického stylu Eltona Johna s kvalitní kosmetikou Charlotte Tilbury. Kolekce se vyznačuje výraznými barvami, třpytivými obaly a limitovanými edicemi produktů, což přispělo k jejímu velkému úspěchu. K dispozici byl také adventní kalendář a další doplňky kolekce. Výtěžek z prodeje kosmetiky putují do nadace The Elton John AIDS Foundation.

Sám Elton John se ke spolupráci a podpoře nemocných HIV vyjádřil takto: „Když se takhle sejdou lidé, je to jako rychlík! Tato kampaň určitě přinese jiskru, radost a kouzlo letošních svátků a zároveň podpoří práci mé nadace na záchranu životů. Máme nástroje, jak skoncovat s HIV a AIDS - jen stigma nás brzdí. A já nemohu dost poděkovat Charlotte za to, že využila své prázdninové kampaně, aby si posvítila na Rocket Fund. Společně můžeme navždy skoncovat s AIDS!" 

Reklama
Zdroje článku:
Reklama