Otestujte si své znalosti: Největší hudební momenty roku 2023 v kvízu

Otestujte si své znalosti: Největší hudební momenty roku 2023 v kvízu

Foto: imagepressagency / Depositphotos

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Myslíte si, že se opravdu vyznáte v hudbě? Ověřte si, jak jste na tom s hudbou loňského roku. V létě dominovaly covery z devadesátých let, v ostatních obdobích jste si mohli užít spoustu novinek.

Rok 2023 skončil, a tak můžeme zhodnotit, jakou nám přinesl hudební nabídku. Mohli jsme si vyslechnout spoustu taneční muziky, která nás rozhodně nenechala sedět. Texty některých písní vyvolaly dohady o tom, zda si interpreti vyřizují účty se svými bývalými. Některé videoklipy byly kontroverzní, nahé a vyzývavé, takže jste z nich nemohli spustit oči. A to nemluvíme jenom o zpěvačkách. Také jejich mužští kolegové se rozhodně nenechali zahanbit.

Rozchodové písně měli vždycky mnoho podob. Ať už mluvíme o těch truchlivých a smutných, kdy přetrvává ještě bolest z rozchodu, či těch naštvaných, popřípadě sarkastických. Někdy si to interpret vyřizuje se všemi, kteří náleží k opačnému pohlaví a hází je do jednoho pytle. V letošním roce ale vstoupily do hry také písně, ve kterých zpěváci opěvují sami sebe.

Jednou z těchto písní je největší hit loňského roku „Flowers“ od Miley Cyrus. Ten musí znát opravdu každý a i vy jste jej určitě slyšeli. Miley v něm opět dokázala, že už není malá holčička, jak si ji pamatovala spousta diváků díky jejímu seriálu Hannah Montana.

Zejména léto se vrátilo do devadesátých let minulého století. Vinu nese především David Guetta. Vzhledem k tomu došlo k oživení některých písniček, které dobře znáte. Není proto divu, že taková hudba okouzlila nejenom mladé, ale také ty, kteří mají devadesátky v živé paměti. Otázkou je, nakolik se covery povedly. Samozřejmě existují dva tábory: jedni je milují, druzí nenávidí. Na jaké straně stojíte vy? Udělejte si kvíz, který odhalí, jestli máte v hitech 2023 nějaké mezery.

Jak jste mohli zaznamenat, v loňském roce se toho událo opravdu hodně. Orientujete se ještě v hudební scéně, nebo jste potřebovali nápovědu? I oblíbení zpěváci, o kterých si myslíte, že je dobře znáte, ještě mohou překvapit. Sledujte své oblíbence i nadále.

Reklama
Zdroj článku:
Autorský text
Reklama