Iveta Bartošová žila až do své smrti ve vile nedaleko Prahy: Koupila ji již v roce 2001, přetvořila si ji k obrazu svému

Iveta Bartošová žila až do své smrti ve vile nedaleko Prahy: Koupila ji již v roce 2001, přetvořila si ji k obrazu svému

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Každý z nás chce bydlet tam, kde je mu nejpříjemněji. Iveta Bartošová toto své přání posunula na jinou úroveň. Ráda kreslila, a tak žila v domě plném vlastních nádherných kreseb. Bohužel pro nás ale tyto kresby veřejnosti odhaleny nebyly.

Jak vypadala její vila

Iveta Bartošová si v roce 2001 koupila vilu v Uhříněvsi za pět a půl milionu korun a zabydlela se zde. Žila v ní třináct let, dokud se v roce 2014 nerozhodla dobrovolně ukončit svůj život. 

Vila a přilehlá zahrada byly rozlehlé, jejich rozloha činila přibližně 800 metrů čtverečních. V této vile trávila velkou část svého volného času, poskytovala jí nejen vytoužený klid, ale také pohodlí a dostatečné soukromí.

Pojďme se podívat, jak její vila vypadala. Nyní již tak nevypadá, celá budova prošla po její smrti rekonstrukcí a teprve až poté byla prodána jednomu ze zájemců, nyní novému vlastníkovi domu.

Dům byl jednopatrový. V přízemí měla obývací pokoj, v němž byl rodinný krb, a ten obývák byl propojený s kuchyní a jídelním koutem. Z kuchyně se dalo dostat na zahradu. V přízemí se také dal najít jeden záchod, předsíň a technická místnost. Nechyběla ani garáž, z níž se dalo dostat do domu.

V patře byly tři ložnice, chodba vedoucí na půdu a koupelna.

Reklama

Pro Ivetu Bartošovou bylo soukromí naprosto důležité, proto zde v posledních letech svého života trávila nejvíce času. Také dekorace pro ni byly zásadní, vybírala je sama a do vybavení své vily investovala velkou část svého života.

Ve vile trávila mnoho času zejména před tragickou smrtí

Jak se její psychický stav zhoršoval, Iveta Bartošová přestávala chodit ven a čím více času trávila právě uvnitř své vily. Doma relaxovala, ale také tvořila všechno možné. I přesto, že již téměř nechodila z vily, stále upravovala vnitřní vizáž celé vily a také zde trávila podstatně dost času se svou rodinou.

Obývací pokoj byl její vůbec nejoblíbenější místností

Právě obývací pokoj s krbem se stal nejoblíbenější místností již zesnulé zpěvačky. Díky tomu, že byl propojený s kuchyní a vedl také na zahradu, o kterou se Iveta Bartošová ráda starala, v obýváku trávila většinu času. Zde trávila čas se svými blízkými, neustále tvořila něco nového a relaxovala. Často se pouze nechala unést vlastními myšlenkami.

Co o ní řekli její kolegové

I tolik let po její smrti na ni její kolegové rádi vzpomínají, pro mnoho z nich je dokonce stále vzorem. Jakmile vyšel dokument o jejím životě, pár osobností využilo příležitost se vyjádřit k tomu, co viděli a jak na nadanou zpěvačku vzpomínají s láskou.

Byla neskutečně talentovaná,

vzpomínala Bára Basiková se slzami v očích, některé jí přitom ukáply.

Byla mým největším vzorem,“ přidala se zpěvačka Lucie Vondráčková.

Často ale byla vydána napospas pochybným producentům, což mělo negativní dopad na její život,

vysvětluje jeden z důvodů, proč zpěvačka Iveta Bartošová nebyla se svým životem úplně spokojená.

Všichni kolegové na ni ale vzpomínají jen v dobrém, tvrdí, že Iveta rozhodně nebyla špatný člověk. Její maminka vyslovila přání, aby se na ni vzpomínalo jen v dobrém.

 

Reklama
Reklama