Jak bydlí Monika Babišová po rozchodu: Dům 5+kk s třemi koupelnami, nechybí ani velká zahrada s terasou

Jak bydlí Monika Babišová po rozchodu: Dům 5+kk s třemi koupelnami, nechybí ani velká zahrada s terasou

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Je to již několik měsíců, co Andrej Babiš a Monika Babišová oznámili svůj rozchod. Krátce po tomto oznámení začaly spekulace o tom, kde teď Monika Babišová bydlí. My už vám to můžeme s jistotou prozradit také.

Nové bydlení Moniky Babišové

Před nedávnem se v mediích začaly objevovat informace o tom, že se Monika přestěhovala do luxusní vilové čtvrti Park Resort na okraji Průhonic. Dokonce měla tento dům postavit firma spadající do Babišova portfolia. To, že Monika skutečně pobývá, potvrdili i sousedé. „Ano, bydlí tady již nějakou chvíli,“ potvrdil jeden ze sousedů, a dokonce ukázal na konkrétní dům.

Jejich společný dům, který se také nachází v Průhonicích podle redakce zůstal nezměněn od chvíle, kdy se tam vydala naposled. Naopak u nového domu Moniky Babišové je evidentní, že v něm pobývá. Na pozemku domu si mimo jiné můžeme všimnou černého SUV značky Bentley, o kterém mluvili sousedé již před nějakou dobou. Dům se nachází v úzké blízkosti sousedů a nestojí zejména na okraji města. Mělo by se jednat o dům 5+kk s třemi koupelnami, nechybí ani velká zahrada s terasou.

Dům v této čtvrti nijak nevyniká, jelikož domy v této oblasti byly renomované studiem, které se zabývá zejména elegancí a nadčasovost funkcionalistického exteriéru. Dále můžeme předpokládat velmi elegantní design interiéru, jelikož se ním Monika Babišová zaobírá.

Původní dům Babišových

Samotný dům Babišových měl být plně zhotoven v roce 2025, v roce, kdy se Andrej Babiš chystá ucházet v parlamentních volbách o premiérský post. Sousedé si však během tohoto roku všimli, že Monika obývá jiný dům v Průhonicích. Co tedy bude s nově vybudovaným sídlem Babišových je stále záhadou.

Reklama

„Na samotném kraji Průhonic na dohled tamního zámku vyrostlo vilové městečko. Právě se dokončuje poslední etapa výstavby, v řadě domů se už bydlí. Jedna vila ale ještě ani nemá základy. Bude stát u lesíku na rohovém pozemku, který tvoří hned šest scelených parcel. Dělníci na něm teď v říjnu teprve chystali oplocení třímetrovou zdí z gabionů. ‚Jojo, tady se teprve začíná. Hotovo bude tak za tři roky,‘ uved jeden z dělníků v dané době.

Dnes už gabionová zeď stojí na svém místě a s ní i speciální vrata. Do domu díky zdi není prakticky vůbec vidět, a tak si politik může dopřát hodně soukromí. Podle obyvatel je však zhotovování domu v současnosti pozastaveno a na pozemku se údajně nic neděje.

Za čím stojí pozastavení výstavby?

Na výstavbě domu se přestalo pracovat krátce po tom, co na ni upozornila media. I přes veškerou Babišovu snahu utajit svou novou nákladnou nemovitost se na ni přišlo. A možná právě proto výstavbu pozastavil. „Teďka jsem se dokonce dozvěděl, že mám v Průhonicích stavět nějaký dům, kam se mám stěhovat. To je samozřejmě nesmysl. Tady bydlím 16 let a chci tady zůstat do konce mého života. Takže nikam se nestěhuju,“ výstavbu popřel Andrej Babiš v listopadovém videu týkajícím se prezidentských voleb.

Reklama
Reklama