Jednoduchý IQ test – nebo ne?

Jednoduchý IQ test – nebo ne?

Foto: Shutterstock

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Připravte se na jednoduchou, avšak zajímavou výzvu IQ testu z obrázku. Podaří se vám dosadit správná čísla na místo otazníků? Řešení tohoto testu odhalíme na konci článku, ale nechte se inspirovat a překonejte tuto malou výzvu intelektu.

Tentokrát vás čeká test, který nemusí být tak náročný, jako jiné IQ testy. Avšak i v jednoduchosti se skrývá určitá záhada, kterou musíte odhalit. Nebojte se, není to past ani trik. Na vás je vybrat správné řešení a ukázat své mentální schopnosti. Zaměřte se na všechna čísla a odhalte ta chybějící.

Najděte čísla skrytá za otazníky

Dosaďte na místo otazníků správná čísla.
Dosaďte na místo otazníků správná čísla | Zdroj: Shutterstock

Zadařilo se? Nebylo to tak těžké, že? Pokud se vám podařilo najít všechna správná čísla, gratulujeme! Jestliže jste však nenalezli správné řešení, nezoufejte. V každém případě je každý úspěch, ať už malý nebo velký, důležitým krokem na vaší cestě k rozvoji mentálních schopností. Svoje výsledky si ověřte na obrázku níže.

Správné řešení

Správnými čísly jsou 6,6,12 a 20.
Správnými čísly jsou 6,6,12 a 20 | Zdroj: Shutterstock

Na tomto IQ testu svoje přátele nejspíš nenachytáte, ale přesto jim ho zkuste ukázat. Třeba budete (ne)mile překvapeni. Rozhodně nezůstaňte u tohoto jednoduchého testu, ale vyzkoušejte si i další IQ výzvy a zábavné úkoly, které můžete najít na našem webu.

Reklama
Zdroj článku:
autorský text
Reklama