Velké vlasové faux pas královny Camilly. Na setkání s vojáky RAF byla velmi bouřlivá atmosféra

Velké vlasové faux pas královny Camilly. Na setkání s vojáky RAF byla velmi bouřlivá atmosféra

Foto: Northern Ireland Office / Creative commons, CC-BY

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Setkání Jejího Veličenstva s vojáky a jejich rodinami během větrného dne v severním Yorkshiru stvořilo to pravé sousto především pro fotografy nejen bulvárních médií. Královniny vlasy se v pátek staly obětí přírodních živlů a ukázaly, že ani ti nejlepší kadeřníci se nevyrovnají matce přírodě…

Po desetiletích strávených po boku krále Charlese (75) ví královna Camilla Parker Bowlesová (77) naprosto jistě, jak zazářit na veřejných vystoupeních. A to i v momentech, kdy jí vnější okolnosti házejí klacky pod nohy. Znovu to dokázala na akci, kde se jí počasí stalo osudným, informoval záhy web 24royal.de.

V pátek 6. září byla královna Camilla hostem na vojenském letišti RAF Leeming v Northallertonu, malém městě v severním Yorkshiru na severu Anglie. Objevila se v elegantních krémových lodičkách a šatech barvy královské modři v délce ke kotníkům. Vlasy v délce zhruba po ramena měla upravené do svého tradičního vlnitého účesu, popsal server Telegraph.co.uk.

Královna Camilla bojuje s větrem: Vlasy padly za oběť bouřce

To, že má královna Camilla tak krátké vlasy, může být při ranním stylingu výhodou. Skutečnost, že je nelze svázat dozadu, je však vždy nevýhodou takovéto délky.

Návštěvu Northallertonu si užila i přes svůj „bouřlivý“ účes

Tak tomu bylo i minulý týden, kdy britská královna stála na větrném letišti na severu Anglie. Poryvy větru se nespokojily s jejími šaty, ale statečně se zmocnily i královnina účesu. Výsledkem bylo, že se Camilla musela potýkat s účesem jako při bouři. Situaci ale elegantně zvládla a vypadala, jako by jí vlasové faux pas ani nevadilo, spíše naopak. Usmívala se pod svou divokou hřívou a chaos na hlavě jednoduše ignorovala. I s rozcuchanými vlasy se vesele a okouzleně věnovala svému úkolu a živě si povídala s lidmi na místě.

Král Karel na setkání nebyl

Podle serveru bbc.co.uk královnu Camillu po pátečním příletu letadlem na leteckou základnu Leeming vítaly s květinami děti z mateřské školy. Prohlédla si „wellness zahradu“ vybudovanou posádkou letadla, která zde zasadila zeleninu a chová slepice a včely. Královna během své návštěvy potvrdila členům jedné rodiny, že čerstvá vejce chutnají vždy „mnohem lépe“.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama