Jennifer Lopezová a Ben Affleck si užívali seznámení ve velkém stylu: Luxusní Aston Martin a diamanty za lásku

Jennifer Lopezová a Ben Affleck si užívali seznámení ve velkém stylu: Luxusní Aston Martin a diamanty za lásku

Foto: imagepressagency / Depositphotos

Publikováno:
4 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Ona tehdy střídala muže jako na běžícím páse, on byl proslulý svou láskou k hazardu. V roce 2002 je svedla dohromady žhavá a ohnivá láska. Milostný příběh Jennifer Lopezové a Bena Afflecka připomíná filmový scénář. Před lety tvořili jeden z nejoblíbenějších hollywoodských párů.

Bohužel neustálá přítomnost paparazziů v jejich soukromém životě zhatila šance na vybudování skutečného vztahu, který se nakonec ukázal být pouhou iluzí. Média informovala, že pár plánovali svatbu, když náhle oznámili rozchod. Poté začali dávat svůj život dohromady. Po letech si J. Lo a Ben Affleck dali další šanci na lásku. Vzali se a zdálo se, že jejich harmonii už nic nenaruší. Až do té doby, než... Před pár dny proběhla médii zpráva, že umělci učinili konečné rozhodnutí, a tím je rozvod, popsal společenský magazín Viva!.

Jak se Jennifer seznámila s Benem

První den natáčení filmu Gigli. Prosinec 2001: Jennifer Lopezová byla tři měsíce vdaná za tanečníka Crisa Judda. Ben Affleck si připisuje hlavní roli ve filmu Pearl Harbor. Jeho jméno kraluje Hollywoodu.

Když se Ben objevil na natáčení filmu Gigli, Jennifer Lopezová na něm neviděla nic zvláštního. Prý ji uchvátil, až když se mu podívala do očí, ale v tu chvíli hned pochopila, proč je považován za nejkrásnějšího herce.

O několik měsíců později, když je paparazzi vyfotografovali v jednom klubu, předstírali, že se potkali náhodou. V dubnu 2002 už nikdo nepochyboval, že jsou spolu. Ben tehdy poskytl rozhovor časopisu Variety, v němž řekl: „Jennifer je jedna z nejsladších žen, se kterými jsem kdy pracoval.“

Velkolepé dárky

Začali se spolu objevovat na veřejnosti. Říkalo se o nich, že jsou spřízněné duše. Oba bohatí, populární, s těžkou minulostí. Najednou se ocitli na titulních stránkách tisku a jejich láskyplné fotografie trhaly rekordy popularity. Bylo tedy zvláštní, proč svůj vztah tolik měsíců tajili. Dokonce se objevily zvěsti, že to z jejich strany byla jen „léčka“. „Takto se propaguje společný film,“ napsal jeden z nich.

Reklama

Pár se ke zprávám v tisku nevyjádřil, což komentáře jen přiživilo. Podrobnosti o 32. narozeninách J.Lo vyvolaly ještě více pochybností o tom, zda nejde o lásku jen na oko.Ben jí koupil náramek s diamanty a otevřeně mluvil o jejich vztahu. Jen (zkráceně Jennifer) mu darovala luxusní vůz Aston Martin a v přítomnosti paparazziů mu projevovala náklonnost.

„Jennifer darovala Benovi (tehdy ještě milenci, protože byla stále vdaná za filipínsko-amerického tanečníka Crise Judda – pozn.) stříbrný Aston Martin DB7, jehož cena je rovných 100.000 liber (přes 3 miliony korun) Auto Jennifer koupila jen týden poté, co si Ben sám koupil Ferrari Spider za 150.000 liber. Benovi se ale dárek zjevně líbil a Jennifer hned vyvezl na Miami Beach,“ napsal tehdy server České noviny.

Celý Hollywood žil jejich vztahem a tisk se předháněl v tom, že dalším krokem v jejich vztahu bude fenomenální svatba na vysoké úrovni. Nemýlili se. Pár oznámil své zasnoubení a začal se připravovat na svatbu.

„Ben mi nechtěl koupit obyčejný diamantový prsten. Své hledání zahájil setkáním s odborníky, kteří mu řekli, co by měl o diamantech vědět. „Existují bílé, žluté a růžové. Koupil mi prsten s růžovými diamanty, protože jsou nejvzácnější," pochlubila se šťastná Lopezová.

Osud ale svatbě nepřál. Dnes už víme, že ani té první, která zůstala ve fázi velkolepých plánů, ani té druhé, která se po dvou letech obrátila v rozvod hvězdného páru.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama