Zdeněk Godla se přestěhoval do domu své matky: Z Chomutova na venkov, žije spokojeným životem se zvířaty

Zdeněk Godla se přestěhoval do domu své matky: Z Chomutova na venkov, žije spokojeným životem se zvířaty

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Zdeněk Godla se nikdy netajil svou láskou k přírodě a zvířatům. A tak, jakmile si vzpomněl na svou vesnici, neváhal a zakrátko se do tohoto domu nastěhoval i se svou rodinou. Jak se mu dnes žije? Podívejme se na jeho současný život.

Více klidu a spokojenosti než kdy předtím

Zdeněk Godla je známý český herec a je spojován hlavně se seriálem Most!, ale také si zahrál v Ordinaci v Růžové zahradě. Nedávno se přestěhoval na vesnici nedaleko Jičína, a tak se nejspíše nadobro odstěhoval ze svého bytu v Chomutově. Nejenže má větší klid než kdy jindy, ale také to má blíže k místu natáčení. V poslední době měl navíc mnoho problémů s bydlením a dopravou, což naštěstí je jeho minulost.

V tomto novém domě je velmi šťastný, má zde více soukromí než tomu tak bylo v městském bytě. Navíc je rozsáhlý, a tak nabízí dostatek místa nejen Zdeňku Godlovi, ale rovněž celé jeho rodině, kterou si vzal na venkov s sebou.

Ve venkovních prostorech žije mnoho zvířat, převážně těch hospodářských, například slepice a kachny, ovšem útočiště zde našla i prasata, o které se Zdeněk Godla rád stará a se kterými rád tráví svůj volný čas.

Zařízení svého domu raději ponechává v tajnosti

O zařízení jeho nového domu toho není příliš mnoho známo, vůbec se o něm nezmiňuje. Vzhledem k jeho nekonečné lásce k přírodě a skromnosti se dá předpokládat, že nábytek a dekorace jsou spíše prostšího rázu a že vše má svůj účel, nic nemá jen tak pro okrasu. Než aby utrácel za něco, co nepotřebuje, raději investuje do své rodiny a větší útulnosti domu.

Se sousedy vychází více než dobře

Dvůr a zahrada patří k jeho oblíbenějším částem domu, přestože má hluboký vztah k celé nemovitosti. Velkou část svého času tráví nejen s rodinou, ale rovněž se svými hospodářskými zvířaty. Ví se, že chová slepice, kachny, kozy a prasata. Samotná péče o zvířata mu stačí k pocitu, že se má o koho starat a že dělá něco pro němé tváře. Tímto způsobem také relaxuje.

Reklama

Blízké lesy a louky sice nepatří k jeho domu, ale také do nich občas zavítá v rámci zdravé procházky. V přírodě často také odpočívá, při procházkách se zastavuje a obdivuje krásy přírody.

Nezapomíná ale ani na své sousedy. S těmi má harmonický vztah a často se s nimi stýká nejen sám, ale také s celou svou rodinou. Sousedské vztahy považuje za harmonické. „Rád trávím čas v klidném a přátelském prostředí,“ prozrazuje o sobě.

Jeho koníčky jsou spojené s jeho domem

Rád chová zvířata, zahradničí na své zahradě, opravuje svůj dům a prochází se přírodou. Vše, co souvisí s přírodou a zvířaty, je jeho velkým koníčkem.

Avšak mimo to se několikrát zmínil i o své lásce k filmům, které jsou založeny na indiánské tematice. Neskrývá svou náklonnost k filmům s Vinnetouem. Tuto lásku k indiánským filmům promítá i do svého pracovního života, několikrát přijal roli postavy, která je spojena s indiány.

Naopak o tom, jaké čte knihy a zda vůbec, není známé vůbec nic, ale pokud čte knihy, pravděpodobně bude mít podobný vkus jako v případě filmů.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama